Hoeve- en streekproducten
uit de Vlaamse Ardennen
Verbazingwekkend lekker !

Rooigemvallei 

Rooigemvallei
Peter Snoeck en Katelijne Michels
Rooigemstraat 19
9750 Huise
0497 99 80 34
info@rooigemvallei.be
www.rooigemvallei.be  (web shop)

 

Versheid van vlees, het uitgangbord van de Rooigemvallei. Op vraag van de klant wordt nauwlettend bepaald hoeveel varkens er geslacht worden. Het kweken van varkens wordt hier volledig in eigen beheer gehouden. Op dit gemengd bedrijf worden graangewassen geteeld die later het voedsel worden voor de biggen. Zo probeert men alles in een gesloten kring te houden, wat de kwaliteit van het vlees ten goede komt. Barbecuepaketten zijn een hot artikel en worden best tijdig via de webshop besteld.

 
Boerke van Huise: Deze delicieuse droge worst is het paradeaardje van dit bedrijf. De worst wordt op artisanale wijze gemaakt. Dit stukje vlees uit het vuistje heeft een karaktervolle smaak.

 

 
Rooigempaté: Deze smeuïge paté wordt gemaakt naar een eigen recept. Door toevoeging van diverse streekeigen kruiden onderscheidt deze charcuterie zich van anderen omwille van zijn volle smaak en vaste structuur.

 

 
Gekookte ham: Door het lagere rijpingsproces komen meer aroma’s vrij bij het degusteren van deze ham. De geduldige bereidingswijze zorgt voor een uniek smaakpalet.