Hoeve- en streekproducten
uit de Vlaamse Ardennen
Verbazingwekkend lekker !

Waarom Vlapas?

De Vlaamse Ardennen heeft een rijk aanbod aan hoeve- en streekproducten. Zeventien producenten hiervan verenigden zich in april 2015 in de coöperatie “Vlapas”. Degusteer de Vlaamse Ardennen!

Vlapas cvba staat voor smaakvolle, eerlijke en ambachtelijke hoeve- en streekproducten uit de Vlaamse Ardennen. Deze producten vormen het visitekaartje voor de volledige regio. 

Hou je van smaakvolle producten? Koop je graag vers? Weet je graag waar en hoe je producten gemaakt worden? Bezoek dan een van de activiteiten van Vlapas cvba.
Doorheen het jaar organiseert Vlapas hoeve- en streekproductenmarkten, promotieacties met bijhorende geschenkideeën of leuke initiatieven bij een van de producenten thuis.

Door de samenwerking binnen deze coöperatie zullen de producten verkocht worden op meerdere hoevepunten waardoor je nog makkelijker kunt proeven van de lekkernijen. Bovendien gaan producenten aan de slag om ook samen nieuwe producten te ontwikkelen waardoor de smaak van de Vlaamse Ardennen nog beter tot uiting komt. 

Wil je op de hoogte blijven van de evoluties, activiteiten of gewoon weten hoe je de producten in huis kunt halen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief (voorlopig nog niet actief) of stuur een mailtje naar info@vlapas.be.